Var är mitt liv?

Efter imorgon är hälften av den här kursen gjord, sett i tid, inte arbetsbörda... Sett till arbetsbörda är det nog mer (knappt) 1/3 gjort. Huga. Efter tisdag är i alla fall hälften gjort även i arbetsbördan. Den dagen ser jag fram emot! ;) Jag saknar att känna att jag har ett liv, även om jag faktiskt gjort en hel del annat ändå den här veckan känns det som.

Annars går kursen egentligen bra (peppar peppar, domedag igen imorgon så jag ska väl inte skriva såhär nu). Våran fuhrer till kursledare har fortsatt sitt goda humör och lättsamma stämning. Föreläsningarna är intressanta och jag diggar vad jag lär mig. Jag diggar också gårdagen faktiskt. Började kass med migrän, så jag skippade föreläsningen. Väl i skolan kommer läraren ut till där vi sitter o jobbar, han ser mig, går rakt fram, jag blir lite nervös eftersom han inte gillar folk som inte går på hans föreläsningar, men istället frågar han hur jag mår (han visste alltså om migränen) och säger åt mig att jag måste verkligen känna efter på allvar och absolut åka hem igen om jag inte mår bra. Jag kände mig som en fågelholk! :P Senare samma dag får vi våra betyg på första veckans skriftliga sammanfattningar. Jag och L fick en 9a! 10 är max men det har han aldrig gett någon så 9 är det egentliga maxet kan man väl säga. SÅ grymt kändes det! Wow liksom!

Idag frågade han mig igen hur jag mådde för han visste att vissa blir påverkade i flera dagar av migränen. När jag sa att jag tack o lov oftast inte får mer än ögonflimmret o att jag egentligen tycker att det är ganska spännande skrattade han o tyckte att det märktes att jag var vetenskapligt intresserad. Haha. Jag hoppas att detta innebär att han tycker att jag verkar vara en bra student, för då känns det ändå som att jag kanske har lite mer spelrum nu framöver. Det är dock inget jag vågar hoppas på direkt. Men det vore trevligt?

Nu ska jag gå o lägga mig o förhoppningsvis inte drömma om hur ögonpreferenser correlerar med handpreferens o annat roligt. Helgen tänkte jag viga åt skrivandet på rapporten som ska in i färdig version på tisdag. Innan det måste ett utkast skickas in också. På måndag åker vi dessutom ut till Kolmården igen för ännu en labvecka. Hej o hå säger jag bara!

Mitt liv!
Mitt kungarike för mitt liv!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Haha, men shit, vad har hänt med honom? :p Det är ju iofs super! ::D



Sv: Ja eller hur, helt galet duktig är hon, lilla tösen. Tänk att jag har gett bort massa kläder till henne en gång i tiden ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback