fabulous 30?

Störande är det när man har en fantastiskt fin fest och inser att man inte har ett endaste foto från spektaklet! :/

Fick en riktigt riktigt fin fest i lördags, jag är så lyckligt lottad som har så fina vänner!
Började dagen med att bara slappa och ta det lugnt hemma, sen åka iväg till lokalen för att dumpa av lite vin o sånt, försökte få hjälpa till med fix men det fick jag inte. Underbart fina vänner som sagt! Fick dessutom helt sjukt fina presenter från dem. Både fest o present. What? In till stan och checka in på mitt (och Emelies) rum på Elite Park. Perfekt rum och utökad utcheckningstid till 18:00 dagen efter- naaajs! Sen la jag mig faktiskt o vilade som den kärring jag numera är och väntade på att E skulle dyka upp. Sen förfestade vi på lite bubbel och fixade oss inför allt. La en massa tid på att locka mitt hår, men självklart fanns det knappt en lock när vi väl var på festen. Haha. Fast snyggt blev håret ändå så vafan.

Fina vänner, god dricka, gott tilltugg, många skratt och ja, en ganska så perfekt kväll tycker jag själv. Så glad är jag att de alla ville dela kvällen med mig. :)

Några av oss bestämde oss för att gå ut en svänga på kvällen sen, och på vagnen hade vi sån tur så det finns inte. Försökte övertala E att följa med ut o inte gå till hotellet, men hon skulle upp snorigt tidigt så hon bestämde sig i sista sekund för att hoppa av, och precis när vagnen rullar igen så börjar tjejen hon satt brevid på vagnen tokkräkas. Jag och en annan vän satt bakom, men jag märkte med en gång att hon kräktes så jag tog tag i honom o flyttade på oss. Sen följer alla efter. Sen ser vi att hon vid det laget även lyckats kräkas ner killen som sitter framför henne.

Grattis.

Hade E inte varit bestämd i sin hemgång hade hon blivit tokspydd på. Fyfan.

Fick sen sova ganska gott på natten o vakna rejält bakis dagen efter. E åkte som sagt i ottan men jag somnade om gott sen. Frukosten serverades fram till 12, o eftersom E inte fick äta på hela söndagen kom Frida o brunchade med mig. Synd att vara bakis när man ska äta lyxfrukost bara! ;) Blev totalt sett en bra dag även i söndags, bakfyllan till trots.

Idag var den egentliga födelsedagen, och jag har fått ungefär en miljon grattisar på fejjan känns det som. Man kan inte bli annat än lite rörd. I övrigt förtränger jag det hela, jag vägrar erkänna att jag faktiskt är 30 nu. Huga. Blä. Nä.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback