Konstant full rulle!

Har verkligen inte haft många minuter till övers nu i dagarna till att bara vara. Jesus vad mycket man kan få att göra när man skjuter upp saker. :P

Emelie och Nyköping i lördags regerade. Åh vad fint hon och hennes fina sambo bor! Det var så fint att komma dit också, för det kändes lite som att jag hade kommit hem på nåt sätt. Fast det hade jag ju inte. Men ja. Det kändes plötsligt helt ok att vara i den här landsänden. Det blev mycket skitsnack och skvaller, lite äppelpallning, pizza, äppelpaj och Bring it on. Mycket bättre blir det inte! :)

Igår och idag har jag varit i skolan precis hela dagarna. Vi har jobbat med våran projektrapport som äntligen är klar och så såklart att få ihop powerpointen inför morgondagens redovisning. Känns helt ok. Egentligen har vi nog snubblat lite på våra slutsatser men jag orkar inte bry mig och tror inte att det påverkar våra betyg nämnvärt eftersom vi bara har godkänt och icke godkänt att välja på. :P Men 9-18/19 i skolan är inte riktigt ok i min värld. Speciellt som jag inte var klar när jag kom heller. Och då är det här inte en jobbig kurs. Hur ska det bli i nästa kan man undra?

Hemtentan har vi också fått, som går ut på att vi ska skriva ännu en rapport på ett påhittat försök. Vi har fått data från en beteendestudie på 3 veckor gamla griseknoar och ska se om avvänjning kan vara en stressvariabel typ. Problemet är att datan vi fått inte alls egentligen kan kopplas till avvänjningen på ett bra sätt. Framförallt inte med att göra enkla statistiska test, och vi ska enligt instruktionerna inte göra något mer avancerat än t-test. Whaddafack på den. :/

Så imorgon ska jag först möta min grupp i ottan för att gå igenom redovisningen, sen är det redovisningar hela förmiddagen, sen lite lunch, sen vigs nog eftermiddagen åt tenta och en annan uppgift som ska in senast torsdag som jag och en annan tjej måste göra. Det borde dock inte ta längre än en timme ungefär. Men ändå. Det ska göras!

Hade först tänkt att jag skulle åka hem imorgon så jag hade några dagar hemma i Alingsås och kunde pyssla med festförberedelser och tenta i godan ro, men nu känner jag att det nog får bli torsdag ändå. På fredag ska jag få mina däck bytta till vinterdäck så då måste jag i alla fall vara där, sen får vi se om jag hinner förbi frisören eller om jag skiter i det också. Får hoppas att tentan kan kännas vettig och att jag är på rätt spår där ganska snart. Vi har till söndag klockan 17 eller nåt sånt på oss, men lördag och söndag lär jag inte vilja sitta med den, annat med nån finjustering kanske.

Sen måste jag även klura på vad jag vill ha i födelsedagspresent. Varför är det alltid så svårt? I alla fall när man inte kan säga "en häst"... ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback