Nya dofter

Idag luktar jag elefant, och jag inser att det är en lukt jag trivs med att bära. :) Egentligen luktar inte elfant särskilt gott, det luktar lite som kossa typ. Men just nu just idag så känns det som helt rätt variant för mig. Två dagars riktiga studier har vi gjort nu och själva studerandet har gått rätt så bra. Det blir ingen perfekt studie när man har så lite tid på sig men så är det ju.

Jag har insett att det är riktigt trevligt att börja sin dag med en lugn stund i skogen med lite vänner, skötare och elefanter. I alla fall nu när vädret har varit fint också. Tänk om man alltid kunde börja dagen så? :) Vi har även bjudits på lite action både igår och idag när det har varit lite tjaffs mellan två av elefanterna, eller vi vet inte om det är tjaffs eller vad det är, men något var det i alla fall. Ska lägga upp en film sen där jag hoppas att jag fick med "brummandet" de gör. Sjukt häftigt ljud!

Blir lite mer sugen på att göra exjobb med något zoodjur nu... Får se hur det blir tillslut, det är som det brukar, det man håller på med för tillfället känns alltid så himla spännande. :P

Saba blir glad när de sprutar vatten i munnen på henne. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback