True Talent

Huga. Här ligger jag i soffan o mår rejält illa. Tack o lov börjar det dock bli bättre nu, men fick skjuta upp min ridning och får kanske rida själv istället för lektion, när man går runt o känner sig kräksfärdig är det nog ingen bra idé att tvinga sig till stallet. Man ska ju få ut något av ridningen också. Trodde att det eventuellt kunde vara baksmälla som satte käppar i hjulet för mig idag, men det är inte sånt illamående alls, så det känns inte ens som att jag förtjänat det! ;)

Slog på TVn och så började precis veckans repriser av True Talent på trean. Det börjar med att coacherna ska upp på scen o sjunga en liten snutt. De börjar med Körberg, som såklart låter fabulöst bra för det gör han nog alltid. Men sen går de över till Danny. Hur tänkte de då undrar jag? Jag gillar Danny, han är mysig o lite av en guilty pleasure hos mig. Men inte ens på sin bästa dag kan det låta direkt jättebra när han går upp efter Körberg. Stackarn. :P

Kommentarer
Postat av: Bea

Men han fuckade ju upp låten den gången. Han erkände ju att det var skitkasst. När han sjunger som på sin bästa dag så är han i klass me Körberg. Jag lovar för jag har vart med om det, flera gånger! Senast i Köping när han sjöng Öppna din dörr o gick ut i publiken på allsången. Det var helt sjukt bra faktiskt.

2011-09-18 @ 18:26:09
Postat av: lizan

Jag gillar ju Danny, men att säga att han är i samma klass som Körberg (som jag för övrigt inte gillar) är nog att ta i lite mycket.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback