Silver + Guld

Jamen hej o hå! Dagen gick ju bra ändå med matchångesten jag hade på förhand.

SVT bestämde sig för att visa basketen på Kunskapskanalen, vilket innebar att mina föräldrar kunde spela in den, vilket i sin tur innebar att jag kunde se den nu ikväll eftersom jag lite hastigt och lustigt bestämde mig för att åka hem efter handbollen.

Och ja. Vad kan man säga. Det är en sån jäääkla bragd av handbollskillarna att aldrig tappa fransmännen. De var med precis hela matchen och hade de haft lite stolpe in istället för stolpe ut så kan resultatet ha blivit annorlunda. Men jag tänker egentligen inte så. Utan jag tänker att det är så jävla hysteriskt stort att de fick silvret med mer än hedern i behåll. Jag tycker nästan att det är ofattbart hur duktiga dom varit. Wow.

Sen basketen då. Där blev det nästan lite tvärt om. USA vann men inte med den marginalen man trodde. Spanien bör verkligen vara stolta över sin match idag men USA är helt enkelt för bra. Den sista halvminuten satte de in sina sämsta spelare, eftersom de ansåg att de redan vunnit.

Sina sämsta spelare. Nästan ett hån mot Spanien, på mer än ett plan. Dels över att de ansåg sig ha vunnit redan, för SÅ mycket ledde de inte med och MYCKET kan hända i basket på väldigt få sekunder. Och dels över att deras sämsta spelare är storstjärnor (alla utom collegespelaren (som kommer spela i NBA i höst)). USAs sämsta spelare är lika bra som Spaniens bästa. Det måste kännas hyfsat dödstufft som spanjack kan man tänka.

Nåja. Jag är nöjd, mycket nöjd, med dagens två matcher.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback