En kär gammal vän

Idag blev det en lite småspontan tur ut till Härryda för att få säga hej till två vänner en sväng, en tvåbent vän och en fyrbent. Den tvåbenta träffade jag precis innan jag åkte till USA eftersom det är hon som passar lillGlenn nu, men den fyrbente har jag inte träffat på länge, så det var liksom dags. :)

Första gången jag träffade Corro var 1e december 2000. Hyfsat längesen. :) Jag blev medryttare på honom då hans ägare var supergravid och bättre häst, hästägare och stall kunde jag inte hittat! Finaste Corro tog så otroligt väl hand om mig att jag blir lite rörd när jag tänker på det.

Idag tvingade jag honom till lite pussar på stallgången (vilket han faktiskt tillät, gör han inte alltid :D ), bjussade på lite morötter och så busade vi lite i hagen. Har några filmer från när han springer runt (helt självmant faktiskt, jag blev lite småchockad... ;) ) men de har jag inte lagt in på dator eller så än så det får vänta. Det var i alla fall helt suvve att få träffa världens bästa guling igen och åh vad bra han mår! Underbart var det och full av energi och gladhet blev jag. :)

Söt som socker trots taxvarning pga kameravinkel ;)


Mys!
(eller egentligen: hej har du morot till mig? ;) )

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack för bästa sällskapet :) och så jalla med filmerna ;) :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback