Lite allvar?

Snart börjar det! Allvaret med exjobbet. ;) Jag har varit uppe o obsat några pass hittills men imorgon börjar jag nog på mer allvar med det hela. Sen på lördag får jag nyckeln till lägenheten så efter det är det fullt ös som gäller fram till midsommar så att jag får lite data insamlat såhär i pre-högsäsongstider.

Hittills har vädret inte alls samarbetat med mig dom dagarna jag kunnat åka upp, förutom en dag förstås då det var finfint, men det var första pilotdagen så det hjälpte mig inte så mycket tyvärr.

Det känns i alla fall som att det kan bli en riktigt suverän sommar det här. För oavsett vilket så får jag hänga med en massa fina fina fina djur hela dagarna. Och när jag har en paus så kan jag ta en snabbis runt i parken och kika på andra superfina djur. Det är liksom inte dumt nånstans.

Ett styck nyfiken alpacka och en iller

Kommentarer
Postat av: Annafia

Klockren bild :) Och hej förresten, du ser ju vem det är som skriver :P Hittade tydligen in här då jag googlade parken zoo, märkligt att jag missat det under hela vår tid i Skara. Så jävla kul att kolla gamla inlägg och känna igen minnen från sittningar, Eurohorse och grejer ^^ Kram Annafia

Postat av: lizan

Haha AnnaFi, om jag skrivit något dumt ta det inte för hårt... ;) Det finns en anledning till att jag aldrig "reklamat" för min blogg, nämligen ventileringen jag gjort här! ;)

2012-06-07 @ 15:54:54
URL: http://lazertomte.blogg.se/
Postat av: Annafia

Haha! Lugnt, I know the feeling ;) Och minns inte ens om vi varit i samma grupp i de inlägg då du ventilerat dig som jag läst. Har inte sett nåt personligt iaf ^^

2012-06-08 @ 22:40:08
URL: http://annafias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback