Mycket hit och lite dit

Det är full rulle fast ändå inte här nu. Imorgon blir det dags för "turné" igen då jag ska åka till Eskilstuna och assistera lite igen, och sen på torsdag ska jag och en till fd eodare åka till Gävle för att få en rundguidning på Furuviksparken, där jag aldrig varit förut. Ska bli så himla skoj!
 
Sen på fredag ska jag försöka komma iväg till bokmässan för ytterligare en föreläsning med Mattias Klum, allt för inspirationen liksom!
 
Jag känner att jag inte riktigt vart igång ordentligt med mitt datainläggande dock. Jag köpte en kontorsstol på IKEA för att kunna sitta lite bättre och nu har jag faktiskt inte mycket kvar av drilldatan, den andra datan däremot ligger lite mer efter. Men men, det tar den tiden det tar. Jag måste även klura ut vad tusan jag ska använda mig av för statistika tester, eftersom det jag tänkt var feltänkt. ;) Jag vet att det egentligen inte är svårt, men att kolla i statistikböckerna tar emot. Det tar emot som tusan. ;)
 
Sen måste jag börja läsa igen och börja skriva på min bakgrund så att jag kommer igång ordentligt med skrivandet också. Det kommer krävas en del självdiciplin om jag ska hinna göra allt jag vill hinna med innan jul. Nångång i mitten på november drar ju även kursen jag ska läsa igång. Även om det inte blir mycket jobb med den så är det ju ändå jobb, och en massa åkande som tar en jäkla massa tid. 
 
Nu när jag skriver det så fattar jag inte alls hur jag ska hinna. Hahaha... Men men. Jag får se till att skaffa mig den där självdiciplinen och hinna med så mycket jag hinner. Jag har ju gott om tid på mig egentligen, bara att jag skalat ett par månader på tidsplanen, för att kunna slappa senare. Haha. Vi får väl se om jag lyckas!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback