Mycket mycket mycket

Jisses vad tiden går fort när man har roligt! Men även när man inte har roligt!

I fredags kraschade min dator, helt totalt. Åkte med ilfart till datordoktorn här i byn och möttes av en trevlig nisse som lovade att göra sitt bästa att rädda dokument + bilder och köra en ominstallation. Dessutom till ett rätt så bra pris! Gött mos!

I ren förtvivlan lyckades jag sedan köpa mig ett par kängor, som jag letat efter som en galning ett tag men inte hittat några bra. Plötsligt fanns dom! Gött! Kvällen spenderades på stan med god middag och mycket gott sällskap, firandes en god väns födelsedag. Himla käckt! Efter en slapp lördag som dock bjöd på något jag valt att kalla thaitacos blev det sedan full rulle igen.

Söndag= köra upp till Kolmården och möta upp Emelie, kika på hennes lemursnack och sen gå o titta på "mina" djur (dvs gorillorna och elefanterna) och några till, innan E slutade och det var dags att åka hem till henne + sambo. Där blev det lyxmiddag och USAsnack eftersom de ville boka resa och komma o hälsa på i januari! Woohoo! :D

Tidig läggning så det inte skulle bli alltför segt att gå upp i ottan för att köra till Eskilstuna och Parken för att hjälpa en klasskamrat som ska exjobba och skulle ha börjat på sitt pilotande. Dock blev det inte direkt pilotande utan mer annan förberedelse, som dock var rolig och lärorik för mig också.

Vi satt hela dagen med de små tamarinerna hon ska jobba med och fick såklart även prata med lite folk o sådär. När jobbdagen var över fick vi packa in oss i bilar och åka till Stockholm för att gå på den av Äventyrsresor anordnade "föreläsningen" med underbara Mattias Klum. Det var verkligen helt fantastiskt och vilken inspiration han är den mannen! Wow! Tyvärr var bieffekten att man nu känner ett behov av minst 500 000:- i reskassa....

Tisdagen bjöd återigen på tamariner, och mer snack med folk. Det har verkligen varit en bra sommar och det kommer vara jätteskoj att hjälpa klasskamraten lite ibland och ja. Det känns helt enkelt som att jag är väldigt trygg i vart jag är för tillfället. Tror jag. ;)

Efter att vi fått assistera lite i slutet på arbetsdagen åkte jag hem via Linkan för att hämta post och käka middag med en annan klasskamrat. Kom hem sent igårkväll och kunde då äntligen få krama min fina dator igen. ;)

Idag har gått åt till att dels ladda hem diverse program och installera, men även lite huvudbry och misslyckandekänsla då jag lite snabbt tänkte kika på lite statistik efter att ha installerat statistikprogram.... Tänkte göra ett snabbt test med datan jag hittills har lagt in, som är väldigt talande.. Men njae, det gick la sådär kan man säga.... :P

Jag o pappsen gav oss sedan ut på upptäcksfärd i svampskogen och fick tillräckligt med trattkantareller för både middag och att jag kunde prova både torkning och förvällning + frysning av svampen! Och det på typ en kvarts aktivt plock! Och då fanns det idiotmycket kvar i skogen! Tänk vad fantastiskt att man kan gå ut i skogen och plocka lyxmat, alldeles gratis och bara sådär.

Om ni har tur så kommer det komma upp ett inlägg som beskriver allt det här i bilder istället, lite roligare sådär! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback