Sveriges underbara skogar!

Idag var en rejäl dag. Först fick jag och pappsen fixa och dona med min bil som skull in på besiktning. Den har gått 29 000 mil nu så man undrar alltid hur det kommer gå men vi hade inte behövt oroa oss för den gick igenom helt utan anmärkning! Det såg riktigt bra ut sa han! :)

Sen bestämde jag att vi skulle ut o plocka lite svamp till middagen där soppa var planerat. Ut med oss lite på chansning till ett ställe där vi hittade mycket sommarkantareller tidigare i sommar. Det började lite småsegt men sen började de dyka upp! Trattisar och gulbruna trumpeter! I massor! (I alla fall massor enligt oss som inte är några svampnördar ;) ). Tillslut bestämde vi oss för att inte plocka mer utan låta resten stå för vi hade ändå mer än nog.

Och så gott det var! SLURPANS säger jag bara! Tänk vad grymt att man bara kan gå ut i valfri skog och plocka mat som är helt fantastisk. Och dessutom gå runt i ofantligt vacker skog när man gör det. Helt tyst, solen som sipprade in genom träden och färgade allt alldeles gyllene och så alla underbara dofter. Åh. Ibland älskar jag verkligen Sverige.
 
Ja nej iphonebilder gör inte skogen någon som helst rättvisa... Men ändå.. Me loves it!
 
En fantastisk flugsvamp. Gigantisk och superfin!
 
Jag har alltid vart lite smått facinerad av svamp, dom är så jävla coola! :D Ingen aning om vad det här är, och i verkligheten var den alldeles lila! Ballt! (men nej, vi plockade den INTE :P )


Slutprodukten :9
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback